2 Haziran 2011 Perşembe

Aneeeeeeeeeeem,
İçim sıkıldı.

Bazı yerleri gaz döküp yakabilirim.

Peki OTTTTUUUUUZZZZZZ yaşına gelmiş, gelmiş de geçmiş insanlara "üslup" kavramından nasıl bahsedebilirsiniz? Sahi..

8 yorum:

mz dedi ki...

Bahsettigin zaman da anlayacaklarinin garantisi yok ne yazik ki.

Adsız dedi ki...

şu otuz yaşı daha fazla rencide etmesek.her yaş gelir geçer ama şu 30un çektiğini hiçbir çekmez. oracle

Adsız dedi ki...

akıl yaşta değil başta, çok klişe ama da gerçek sanki. kişi malsa yapılacak bişi yok bir sonraki aşamada ancak andaval olabiliyorlar. toplumdan dışlamalı, kazanmaya çalışmamalıyız kanısındayım. zira kazanmaya çalışmakl boşa çaba, vakit ve enerji kaybı.

Adsız dedi ki...

sizin de otuzunuza az kaldı jelatin hanım.

jelatin dedi ki...

Yok orada 30 yaşı bir "imkansızlık" unsuru olarak yer almakta. insanın 30 yaşındayken hâlâ karakterinde bir şeylerin yanlış gitmesi, çok acıklı. onu demek istiyorum. ben de 30 olabilirim ve bu beni üzmez. niye üzsün ki zaten canım?!

Ben dedi ki...

30 yaşına geldiğinde karakterinde hala bir şeyler yanlış gittiği için bunu kendine üzüntü yaptığında (farkında olacağını var sayıyoruz) sana moral vermek için yanında olamayacağım için şimdiden üzgünüm.

jelatin dedi ki...

amaaaan amma takıldınız. iyi yahu yaşını başını almış insanlar üslupsuz üslupsuz gezmeye takılmaya devam etsinler, ses çıkartmayalım.. of aman.

deryik dedi ki...

jella bella, o otuzların elli halini de biliriz. biz onları bilirken onların kendilerini bile bile "ay napiym ben buyum!" diye kakalamalarını da yutmayız, yutturmayız. haliyle güç seninle olsun bacım, ben yanı yanı başında olurum, icabında komşuculuk oynarız.