8 Şubat 2012 Çarşamba

BAZI KIZLAR ÇOK MAL

Gece yağmur yağarken uyumak, o kadar Mersin ki benim için; erkenden yatayım diyorum.. Bir bakıyorum ki saate, 00.16 olmuş bile!.. 

Bazı insanlara öküzlük yapma hakkını bizler bizzat ellerimizle veriyoruz. Ellerimizle bu lüksü sağlıyoruz onlara. Çünkü hır çıkmasın, konu uzamasın, alttan alan biz olalım, onu öyle kabul edelim. Hıhım...

Dostum ben artık alttan alan taraf olmak istemiyorum. Niye "çekinilen", "Ahh, ama o öyledir.." denilen taraf ben olmuyorum? Neden benden 10 yaş büyük biri kompleksinden arka arkaya saçmalarken, zaman zaman ağzından köpükler saçarken ben "hanımefendi" taraf kalmak zorundayım?

Birtakım cevaplar arıyorum...

 Çukurcuma'da bir duvar yazısı... Benden bahsediyor olabilir.


8 yorum:

glikoz dedi ki...

ama her canlı bir gün gençlik enerjisini kaybedecek ve aslında boşa kürek çektiğini görecektir sevgili jelatin, o gün geldiğinde vakur bir hanım olup hanımefendi genç hanımlarla karşılaşman dileğiyle ve de bol şans;) bir de öyle bile olsa kimseye mal dememeliyiz. imza didaktik teyze.

Adsız dedi ki...

mala sonuna kadar mal deme hakkımız var, sen de çok güzel demişsin, tüm duvar yazıları sana gelsin :)

glikoz dedi ki...

ben olsam güzele güzel demem güzel benim olmayınca, adsız :)

Adsız dedi ki...

ya canım jelatin, alma alttan...okkalı bir laf et otursun aşağı.kendi kendini sinirden yiyeceğine o delirsin...

arjantin

sedef dedi ki...

bu kadar abartma bence, sonuçta senin de mal gibi davrandığın zamanlar oluyor mervecim. yeni bir çanta, güzel bir ayakkabı gördüğün zaman mesela, tam bir mal oluyorsun. normal bunlar. öptüm canım.

enne dedi ki...

Bunun yaşla bir ilgisi yok, edeple ilgisi var. Sen edepli olduğun için susuyorsun, o edepsiz olduğu için bağırıyor. Emin ol sen de onun gibi olsan yine de haklı taraf olamazsın. Kişilik meselesi bence. Boşver gitsin. İmza edepli kadınlardan biri.

derya ö. dedi ki...

ne kadarrrrr haklısınnnn!!!!!

Adsız dedi ki...

bu mallardan bizim ofiste iki tane var. biri erkek biri dişi. ikiside en az 10 yaş büyük benden. tesadüf olamaz, yani yaşla şu açıdan ilişkili bu durum, yazık zaten yaşlılar üstlerine gitmeyelim oluyo çoğu zaman, biz yapıyoruz aslında. efendim xxx abi, aaa öylemi, tabi haklısın, öyledir heralde. yaşlanınca bunları duyarsam birinden kıllanıcam!