7 Haziran 2012 Perşembe

EDINBURGH - LONDON

Altı aylık bir bekleyiş, son 24+ saattir uykusuz geçen zamanlarımın ardından, tam da şu an İstabul - Londra arası uçaktayım.

Bu gidişle ("bu gidişle.." de ne demekse? Sanki trafiğe takılma ihtimalimiz var anasını satayim...:/) Neyse... Bu gidişle yerel saatle 10.10 sularında Londra'ya ayak basacağım, ardından 15.30'da Edinburgh'a giden trene atlayacağım. Kâh Edinburgh, kâh Londra.. Haydi bakalım.

"Mod"a girmek için ekranımda "Made of Honor"ı oynattım ki, İskoç sosyetesine girer gibi olursak şu birkaç günlük tatilimizde; maksat yabancılık çekmeyelim.

Şu an ensemden muazzam bir ağrı saplanıyor. Trende uyurum geçer diye umut ediyorum. Hadi gitmem lazım. Yanımdaki adam yazdıklarıma bakıyor şu an.. Biraz Türkçe de biliyormuş. Saat Türkiye saatiyle 10.50.. Kahvaltı etmeden şaraba başladı. Bye!

06.06.2012


6 yorum:

bir küçük doktor dedi ki...

acaba yinemimerve ile yakinligin olabilir mi posttaki fotograf cok tanidik gibi.her neyse iyi eglenceler,iyi calismalar sana jelatin

jelatin dedi ki...

bşr küçük doktorcum, resmen şu an jelatin blog birimleri bir araya geldi. (toplantı odasına doluştuk)

diyoruz ki, markalarımız neden birbirlerinden bu kadar bağımsız? yani jelatin blog var, bu ana marka.. bir de twitter.com/yinemimerve var. neden bunların aynı kişi olduğu bilinmiyor? ürünü geri mi çekelim? (İŞLETME MEZUNUYUM DA AYNI ZAMANDA!)

neyse. yinemimerve'yle bir alakam var evet.

Adsız dedi ki...

merhaba çok alakasız olacak ama bana 15 yaşında afro kökenli bir genç kıza hayata dair moral verecek bir kitap öenerebilirmsnz?

sevgiler
leyla hamiz

bir küçük doktor dedi ki...

Kusura bakma ukalalik yapmak istememistim,,yanlis anlasilmak istemezdim .blogunu senin Fransada degisim ogrencisi oldugun donemde kesfetmistim ve cok uzun suredir takip ediyordum hatta sen bir donem yazmaya ara verdiginde bile takip etmeyi birakmak istememistim.ama twitterdan da tesadufen takip ettigim kisi sen cikinca sevindim ve ilk defa boyle bir yorum yazdim ve su an gereksizlik yaptigimin farkina varmis oldum.Sana iyi gezmeler ve eglenceler...

jelatin dedi ki...

bir küçük doktor, asıl ben yanlış anlaşıldım galiba.. ben de kötü bir şey yazmadım ki. yinemimerve'yle jelatin'in aynı kişi olduğunun algılanmaması benim hatam bence. teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

ay ne tatlısınız karşılıklı kırılmalar :) bayan jelo afro kızımızın sorusu cevapsız kalmış, ne önerirsin? boyu kısa kalmasın