27 Ocak 2014 Pazartesi

28.

Bu sefil dünyaya hediye edilişimin yıldönümünün bitmesine 1 saat 5 dakika kala, evde oturmuş, huzur içerisinde bulaşık makinesinin çalışma sesini dinliyorum. Kendime, doğum günümde hediye edilen Arçelik Telve'yle güzel bir Türk kahvesi yaptım. 

Sana, ne muhteşem arkadaşlarım olduğundan bahsetmek ister, bazen onların aynı anda gösterdiği o kocaman sevgiden dolayı nasıl ezildiğimden bahsetmek isterim sevgili okuyucum. Ancak nazar değmesinden korkarım. Yalnız derim ki, ne de güzel biriktirmişim ben onları birer birer. Nasıl sevmişim de hayatlarında yer edinmek için uğraşmışım. Ne mutlu ki, galiba onlar da beni sevmiş olacak, kabul edivermişler.

Bir cuma gecesi, 3 kız gidip dedikodu yapacağımızı sandığım Arnavutköy Balıkçısı'nda 10 kişiydik. Ve işte bu kadar güzeldik: 


Sonra onları görünce, "Ay iyi ki doğmuşum!" dedim.
İyi oldu valla.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

"Bakalım bu yeni yaş kahramanımıza ne maceralar yaşatacaktı? " bunu daha dün okumuşum gibi, ne hızlı geçiyo zaman, yılda iki kere filan mı kutluyosun yoksa ??? bu arada tüm bir yılın postu tek sayfada! neler yaşadın acaba :) mutlu yaşlar... oracle

nil dedi ki...

güzel yaşların olsun canım, kimse yorum bırakmamış bea, bir sonraki postta sitem şart:)