29 Aralık 2010 Çarşamba

SAKSIDA / İNCİLENDİ / YAPRAKLAR


Bir gün zengin olup, zengin insan evinde yaşarsam eğer, hani böyle evimde şimdikinden daha çok vakit geçiren güzide bir orta yaşlı kadın olduğumda, neyse işte bir zaman, Yılbaşı öncesi evimin salonundaki alçak sehpanın üzerinde böyle müthiş lunapark oyuncaklarından oluşan bir Nöel atmosferi yaratmaya karar verdim. Hepsini aynı anda almaya gerek yok. Önce bir atlıkarınca, sonra dönmedolap, efendime söyleyeyim belki sonra buz pisti filan olabilir. Yeterince param olursa da hepsini bir alırım yani, ne var? Karşınızda geleceğin CMO'su duruyor. Şaka şaka.

Eskiden beri böyle bir hayalim var; ama bu sene kafamda oturdu. Siz de muhtemelen benim bu kararıma şahitlik yaptığınız için kendinizi çok özel ve şanslı addediyorsunuz zaten. Eveeeeet, hadi bakalım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

taksim çorbacı'nın yanındaki kırtasiye vitrini diyorum:-(

jelatin dedi ki...

aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum; ancak Galasaray'ın orada var bi' tane. ben ona hastayım. yalnız normalden pahalı satıyor o paçozlar.

Adsız dedi ki...

sanırım orası. ve evet, kanal d ana habere çıkacak kadar da fahiş fiyat veriyorlar. "çin malı ahşap atlı karınca da idare eder" diyorsanız sizi eminönü'ne alabiliriz.

jelatin dedi ki...

geçen sene optimum alışveriş merkezi'nde bir dükkanda görmüştüm, hem eminönü style olmayan, gayet kaliteli duran, hem de beyoğlu'ndaki kadar pahalı olmayan. aklınızda bulunsun.