27 Nisan 2011 Çarşamba


Ben '86'lıyım, annem '62'li...

Bazen anlatır, genç kızlık dönemlerinde Leydi Di ve Prens Charles'ın evliliklerinin nasıl olay yarattığını, Leydi Di'nin gelin çiçeğinin nasıl dönemin "buket" modasına yön verdiğini, Diana ve Ajda Pekkan'nın kıyafetlerinin birebir modelini nasıl kız kardeşleriyle beraber diktirdiklerini... Hatta Diana'nın kuzu motifli kazağını nasıl ressam teyzemin birebir kopyaladığı, ardından onu ördükleri filan...

Yıl 2011, annem ve kız kardeşlerinin, Diana & Prens Charles dedikoduları yaptığı hâlinden 3-4 yıl yaşlıyım. Kate Middleton ve Prens William'ın düğünlerini konuşuyoruz. . Kate Middleton şöyle prenseslik dersleri almış, düğünde şunlar ikram edilecekmiş, Prens William zevcesine şunu şunu takmış...

Bugün aklıma geldi de; nasıl bir döngü... Belki bundan bi' 25-30 sene sonra, benim kızım, arkadaşlarıyla kahve sigara keyfi yaparken bu çiftin çocuklarının düğününü sohbete meze yapacak.

Dünyanın en mühim testiplerinden biriyle yine karşınızdaydım, sevgili okurlarım.

Kendinize çok iyi bakın.

Bu arada yıllardır kendime sorarım:
Bu İngiliz Kraliyet Ailesi'nin soyadı ne?

7 yorum:

Dilcun D. dedi ki...

Kraliçenin soyadı Windsor ama kullanmıyorlarmış soyadı moyadı çok sevgili google'ın söylediği üzere.

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Vallahi bravo :).Senelerdir kraliçeydi, prensti,leydiydi der dururuz di mi .. Ee bunların bir soyadı olmalı ;)

deryik dedi ki...

resmen sinsi sinsi yokluğumda postlarlarlarlar yazılmış.

Damlo dedi ki...

dün sabah ev sahibimiz geldi eve, tivide de bu haber kuşağı vardı. ve aynı hikayeyi anlattı. bi an teyzeni ev sahibim sandım. olamaz mı olabilir.

Adsız dedi ki...

aa jelatin hanım tekrar yazmaya başlamışsın çok mutlu oldum bi ara oturup önceki kayıtlarını okumam lazım,sizin gibiler kolay yetişmiyor kuzum :)

deryik dedi ki...

ay resmen blogun kısmetini kapıyorum.

moda evi dedi ki...

helloo