13 Nisan 2011 Çarşamba

YA SONRA?

Özcan Deniz'in Ya Sonra filmini izlediniz mi? Ben izlemedim. Ama herhalde her sinema öncesi 20 kez filan fragmanını izledim. Her seferinde de, bu Korkunç Saç Parade gözüme takıldı. İşte sadece fragmandan kırptığım saç modelleri... Filmde daha ne cevherler gizli, Allah bilir.


TIKLA BÜYÜSÜN:



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Anlamamışın sen onu Jelatincim.Şimdi bu kara kaş kara göz türkücü öz canımızın boğazda balık yedim, ölmeden önce okunması gereken 10 kitabın özetine baktım, ağda mı yaptırıyorum misler gibi, protein tozumu içip özel spor hocamla kasımı da tam tetematında şiş şiş yapıp güzel dişlerimle de gülümseyip düdüklediğim hatun kitlesini de mümkün olduğunca elitlerinde seçiyorum, eee o zaman ben niye film yapmayayım, eğitimmiş, birikimmiş, biz de biriktirdik işte hacııı, nereden nereye geldik hayat adamıyızdan yola çıkarak Mahsun gibi özümün köyümün sorununu anlatayım harbiyiz uleen yolundansa, ahh o elit kitleden olduğu için o lüküs şehirli cosmopoitan kadın ve erkeklerin şapşahane para mok kariyer top hayatlarının ne sorunlar allahım ne sorunlarla dolu olduğunu Deniz Çakır'ın saçlarını yandan çaktırarak böyle sağı yapışık sanki bi tokat atmışın da elinin iziyle saç savrulmuş sol tarafıda yukarıda hava da kalmış edasıyla konunun saça işlenmesini de isteyerek sanat yönetmenliği de yapmış canımın içi... öperim adadan sevgiler.

jelatin dedi ki...

hahahah. bu konuda tek nefret dolu insan benim sanıyordum. yani saçlar konusunda. yoksa ben özcan deniz'i beğenirim. tip olarak. kimse duymasın.

Yasemin dedi ki...

Saclari gorunce ben de inanamadim. Hakikatten olmamis

deryik dedi ki...

bohem, hafif sarsak, biraz dağınık ama ah hep sevimli kadın saçı o. bu kadınların ayrınca mütemadiyen elindeki çanta,poşet, kitap vs düşer. hollywood bu dalgayı 1985-90 arasındaki romantik komedilerde atlattı(bkz. andie macdowell). biz de işte, özcanla inşallah.