1 Mayıs 2011 Pazar

ÇAKAL


İnanılmaz şeyler oldu. Mesela başağrıları serüvenimde sanırım 38. günüme filan girdim. Başımın ağrısı geçince, şaşırıyorum. Kendimi dinliyorum ve ağrıyı geri çağırıyorum sanırım. Resmen. Sonra kaldığımız yerden ağrımaya devam ediyoruz.

Jelatin'in damarlarında kan yerine şampanya dolaşır, bunu herkes biliyor. Dolayısıyla dostum T.'nin evinde bir Cuma akşamı gerçekleşen, mesai sonrası & rakı-balık öncesi aktiviteye hayır diyemedim. Şampanya kadehlerimizle T.'nin boğaz manzaralı, hayallerimdeki mozaik masalı mini terasına kurulduk ve evet, güneşi selamladık.

Sonra, balıktı helvaydı, sohbet muhabbetti, şarkıydı türküydü derken; tabii ki başağrılarım beni eve yönlendirdi. Uyandığımda, yine başım ağrıyordu.

Cumartesi akşamı ise, tipik bir Ankaralı davranışı olan "Tekne kiralayıp geceyarısına kadar Boğaz'da dolaşma, bu sırada içkinin dibine vurma" etkinliğimizle hafta sonumuza renk kattık. Sağ olsun Zevzek Çağrı, haftalar öncesinden bir tekneyi Ali Kaptan edasıyla kapatmış; tüm okul eşrafına haber salmıştı. Dolayısıya, mezuniyetten 2 sene sonra yeniden bir aradaydık. Hatta gül kızım Eleni bile dostlarını kapıp gelmişti, öyle muazzam bir geceydi.

Acaba gece nasıl uyuyacağım?

9 yorum:

Tugc dedi ki...

Jelatin, uzun süredir aynı tür başağrıları çekiyorum. Doktor tahlil istedi. Boynumda düzleşme ve migrenim zaten halihazırda var. Şimdi bir de demir eksikliği anemisi tavan yapmış olabilirmiş ya da ben minör depresyonda olabilirmişim. Öyle dedi.

jelatin dedi ki...

boyunda düzleşme ne demek ayol?

Tugc dedi ki...

Fıtığın bir öncesi demek. Kemik ve kaslarla ilgili bir şey. Omurga bozuluyor.

Dyg dedi ki...

size pilates lazim kizlar (pilates: yazıldğı gibi okunur)

Adsız dedi ki...

sabah kahvemize yeni bi yazı eşlik etse keşke...oracle

Adsız dedi ki...

tohtura git

Adsız dedi ki...

kıza bi şey oldu zahir... oracle

jelatin dedi ki...

olmedim. yasiyorum. uzaktayim. donucem.

Adsız dedi ki...

daha çok yazasın isteriz. daha çok okumak isteriz.