25 Aralık 2011 Pazar

BENİM HERİF...

"Türk'e Hıristiyanlık yakışır." geyiklerimiz vardı üniversitede, böyle abuk sabuk şeyleri uluorta dediğimizde farklılığımızı kanıtlayacağımızı sandığımız dönemlerde... Neyse gün oldu devran döndü, artık bu tür radikal çıkışlarımız yok belki de; ama... bu süslemelerin ucu bucağı yok mu be arkadaşım? (Bu iki cümlecik biraz alakasız olmuş sanki?) Bizim sokağın bulunduğu caddede bombastik bir elektrik kullanımı söz konusu. sokağın başına dev bir ağaç diktiler, her geçtiğimde toplarını sayıyorum, acaba kaç günde çalınacak o süslemeler diye! Hasbelkader Hıristiyan bir toplum olsaydık ne yapacaktık, çam ağaçı ışıklarını kafamıza mı dolayıp gezecektik, ÇOK MERAK EDİYORUM. Neyse ben böyle aman efendim, yeni ruhuna da hiiiç giremedim derken, ama yine de "O", yılbaşında burada olmayacak diye pre-yılbaşı yemekleri organize ederken, birden bire 150cm boyunda bir yeni yıl ağacım oldu! Benimle aynı boyda diyebiliriz. Hayatımda aldığım en güzel yılbaşı hediyesini, O verdi. Önce kurduk, sonra gelsin şampanyalar, kağıtta kuzular, pilavlar ve salatalar! Aha da ağaç böyle bişi:


Hay aksi şeytan yaaa! Ekranda oynayan Keşanlı Ali ise benim entelektüel ve çokça bobo yaşantımdan bir kesit... Olacak iş değil... Halbuki ben evde hep Moviemax Festival izlerim.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Vay, manita yapmışsınız ha Jelatin? Anlatsana biraz nasıl tanıştınız, nasıl etkiledi seni? Yüzlerce okuyucunun yapamadığını bir kalemde nasıl yaptı o?

jelatin dedi ki...

adsız, öyle şeyleri anlatacak olsam önceden anlatırdım. kızdım... ama yorumun, "sanki yüzlerce hayranım varmış ve hepsi de bana aşıkmış" gibi bir izlenim yarattığı ve bu da çok hoşuma gittiği için silmiyorum.

Adsız dedi ki...

Seni çok heyecanlandırmış olacak ki, "ağaÇı" ve "yeni (yıl??) ruhuna da hiiiç giremedim" gibi cümleler yazmışsın.

Sen ki dil konusunda bir üstad, kelimelere takla attıran yüce zat! Bu konuda bu kadar iyi olmasaydın, Hakkı Devrimlik yapmayacaktık işte.

jurkan dedi ki...

http://jurkanhaber.blogspot.com/

Bİ BAKIN DERİM

YENİYİZ. O YÜZDEN PEKTE İYİ DEĞİLİZ

HASAN dedi ki...

Bu en yukarıdaki adsız kaşınıyor, böyle adsız yorum yazacağına aklını başına alsın. Kendi hayatına biraz çeki düzen versin.

Adsız dedi ki...

Nerden keşfettim bu bloğu sabah sabah şimdi ben ?? Baktıkça bakıyor bi merak içinde diğer yazılanlara atlıyorsun :D