8 Temmuz 2011 Cuma

Öğle arasında Kankam T. bana "En son hangi kitabı okudun?" diye sordu. Hatırlayamadım. Resmen tam 2 aydır elime kitap almamıştım. Kitapları elime, Kanyon D&R'da, Akmerkez Remzi'de, klimalı mağazalarda alıyorum. Ve inanır mısınız? Evdekileri bitirmeden bu klimalı ortamlarda elime aldığım kitapları satın da alıyorum! Ama işte alışveriş merkezinden çıkınca, gün boyu güneş yemiş, havasız kalmış ve toz kokmuş eve girince tüm şevkim kırılıyor.

Dolayısıyla Ak Parti yazın kitap okumayı yasaklasın istiyorum. Ben okuyamıyorsam kimse okumasın... Sonra vicdan azabı çeken ben oluyorum.

Dergi mergi aldım eve. Bir adet NTV Tarih, bir adet KIRMIZI. Ay başından bu yana yemek masasında bardak altlığı olarak kullanılıyorlar... Belki bu akşam belki ev arkadaşımın Vogue'unu karıştırırım. Dolabımdaki birbirinden pahalı parçaları kombinlemeyi filan öğrenirim...

Yaz mevsimi niye var ya?! Tanrı aşkına söyleyin bana niye var? Nedir bu işkencenin temeli?
Yaz gelince yüzümde lekeler çıkıyor, ellerim şişiyor, saçlarım fön tutmuyor.

Müdürüm geliyo öptüm bays!

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Jetatincim, 3. cümlede iki kere elime yazmışsın. Birini bu yorumla birlikte siliver.

deryik dedi ki...

aynı şekilde alınan ama okunmayan kitapları başucumda tutuyorum ki gece küçük ev cinleri kulağıma fısıldayarak okusun. belki bir gün.

Adsız dedi ki...

Kitap okuyunca ne oluyo? Bu üzüntünün kaynağı nedir?

jelatin dedi ki...

başka âlemlere gidersin...

Deniz dedi ki...

Hayatımda okuduğum en boş blog yazılarından biri resmen.. Saçı fön tutmuyormuş da, dolabında pahalı parçalar varmış da.. Gittiği kitapçılar: d&r ve remzi, okuduğu kitaplar: best seller. Sen ne boş bi insansın ya! Yok evi toz kokuyormuş, yok akp yazın kitabı yasaklasınmış. Yer işgal etmekten başka bir şey yaptığın yok, kim okuyor bu zırvaları allahaşkına.. Biraz zekanı geliştirmeye çalış, uğraşlarını artır, boş konuşmayı da bırak. Sana tavsiyem.

jelatin dedi ki...

HAHAHAHAHHAHHA.

sanki kendisi istanbul'un bilinmeyen semtlerinde gizli kalmış sahaflardan kitap alışverişi yapıyor. hassssspam!

ben yer işgal edince sen domain alamıyor musun? nedir? internet böylesi kısıtlı bir dünya mı? canııım!

Adsız dedi ki...

ahahahahaha DEniz'in yorum beni benden aldı, jelo haber sitelerinin magazin haberlerinin altına yapılan sıçmık yorumlardan almışsın bariz. demek ki birileri de seni dipnottv veya kapatılan odatv gibi sıkı takipte, hem okuyor kopamıyor hem de kendiyle çeliştiğinden tutamayıp çemkiriyor :)))süper

Adsız dedi ki...

deniz sen doldur bizi :)
oracle

deryik dedi ki...

ukalalığın da bi ayarı olacak, şık duracak. hani baktık olmuyor, acaba ukalalığımızı eskiciye verip yerine nüktedanlık alınabiliyo mu? mümkün mü bu? yoksa "minik kuş'a niye minik diyerek kilolarıyla alay ediyosun!"da mıyız?

Adsız dedi ki...

mis gibi mersin'in beter neminin yarattığı önyargı olabilir mi yazı sevmemek jelatin? ayrıca dalgalı saçlarının sana daha çok gittiğini düşünenlerdenim, bence yaz sana yakışıyor!

@deniz, kültür kokan yazılarından bir kuple paylaşsan ne tatlı olurdu? muhtemelen atom mühendisisin, cern'de de deneyde yakaladık seni değil mi, hay allah!