19 Nisan 2012 Perşembe

OH NO!

Yorgunum,... Moviemax Premier'de, Reese Witherspoon'un sakil dolgu topuk ayakkabılarıyla New York sokaklarını arşınladığı bir film izliyorum. Ama götümle izliyorum, dolayısıyla bu, buraya yazmama engel değil.

Hafta sonu çalıştım. Hafta sonu full, (tıkanan tuvaletimi amcalar açar açmaz evden çıkmak suretiyle) ofiste geçirdim. Bu arada dünyaları yedim... Kimseleri de memnun edemedim üstelik. İşin tuhaf yanı. Kimseleri memnun etmemiş olmak beni üzmüyor. Öncelikle ben tatmin olmadım zaten... İş çok güzel olsaydı ve iş ortaklarım bunu umursamasalardı, bu kadar canım sıkılır mıydı, bilmiyorum.

Dolayısıyla tabii ki bu hafta geçmek bilmedi. Zira ben bir haftayı 14 gün yaşadım. Yaşayacağım. Bu hafta sonum da kilit. Sanırım.

Sürekli de, ay çok işim var çok çalışıyorum. ay dünyanın işini yapıyorum diye söylenenlere sinir olurum. Burada dikkat çekmek istediğim nokta, tüm samimiyetimle söylüyorum, çok çalışmaktan ah nasıl da yorulduğum değil. Sadece içinde bulunduğum tatminkârsızlık. Cenabet miyim, neyim... Bir türlü işler istediğim gibi gitmiyor. Çorap söküğü gibi gelmiyor. Anlamıyorum. Bir arkadaşımın dediği gibi, çoğu zaman koltuğuma birileri raptiye koyacakmış gibi hissediyorum.

* * * 

Yine de ne mutlu ki, pazar akşamı evine gidip şarap içerken, FOX TV'de Süper Magazin izleyebileceğimiz dostlarımız var. 

Süper Magazin'i izliyor musunuz bilmiyorum. Ama kesinlikle gelmiş geçmiş en şahane magazin programı olduğunu söyleyebilirim. Bence herkes izlemeli. 

Yaşım 26 ve benim birçok şeye tahammülüm kalmadı.

4 yorum:

ipq dedi ki...

Yasim 28 ve ben de cok tahammulsuzum. Insanlardan hep nefret ederdim de, bu kadar nefret ettigim baska bir donem olmamisti...

Pnarist dedi ki...

Yaşım 25 ve bana da böyle şeyler epeydir oluyor!Sonumuz iyi değil,hem de hiç değil...

dide dedi ki...

ay bi şey söyleyim mi geçen okulda sizin dönemden bi kız geldi. işsizlikten dem vurdu, sisteme sövdü, hatta arada geldi bana bile sövdü. onun kadar tahammülsüz olduğunu sanmıyorum. onu gördüm ya referans noktası yaptım kendime. bi gün öyle biri olursam gönül rahatlığıyla başka yerlere kaçabilirim.

jelatin dedi ki...

ay kim acaba? dedikodu kokusu alıyorum. mail mi atsan acaba?